Стилове


Минимализъм

Минимализмът, като направление е ориентирано към създаване наобзавеждане най-простите структури в обзавеждането. Главният принцип на минимализма е в търсенето на красотата в елементарните геометрични форми, чистотата на правия ъгъл и паралелните линии, в съчетание с класическа простота .Това е стила в ,който се използват опростени геометрични форми.

Класическият стил

kuhni po poruchkaТой създава усещане за удобство и уют в дома.Цветовете са предимно естествени и неутрални , в повечето случаи в по тъмната гама.Обръща се внимание на детайла.Мебелите са с по големи размери с изтънчен стил, изработени с богати детайли, които се намират както в структурата на мебели така и в обграждащия ги интериор.

Етнообзавеждане

В интериора се внасят елементи от други етноси , като се стремим да  пресъздадем определена атмосфера.

Индустриален стил

Той попада сред най-популярните стилове в модерния интериорен дизайн.Търсят се изчистени линии , като пространство е отворено и минималистично.Използватобзавеждане се материали от бетон, стомана, метал и дърво.Набляга се на на елементите с индустриална тематика.Най-често помещение  наподобява голям склад или хале от някоя фабрика.Част от стените може да са  на тухла, без да е измазано, понякога от стените или тавана се виждат минаващи тръби или кабел.

Рустик

обзавежданеТози стил се откроява от другите стилове в обзавеждането,  с използването  на естествените материали, в комбинация с топли земни цветове. В рустик  обзавеждането се ползват основно дърво, метал и камък.Дървото е основният материал използван в мебелите на една къща в този стил.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s