Защо да изберете нас

  1. Ние предлагаме 5 години гаранция на нашите кухни и корпусна мебел. За сравнение повечето големи фирми предлагат 2 години- това е минималната гаранция, за този вид продукти според действащия в България закон.
    -Ние сме малък екип, но с голям опит в изработването и монтирането на кухни, спални, офиси,детски стаи……. Опит в инсталирането на уреди за вграждане – фурни,хладилници,миялни, перални,кафе машини, островни аспиратори, микровълнови фурни…мебели и кухни
  2. Предимството на малкият екип ,е че клиента се среща с производителя. Като пример големите магазини изпращат на среща с клиента проектант, който взема размери, обработва поръчката, след това я изпраща  до фабриката, където поръчката преминава през няколко отдела докато стигне до цеха за производство, после тръгва по обратен ред към клиента.Вероятността да се получи грешка е много голяма, а като си представим че отстраняването на грешката трябва да извърви отново същия път. В този случай, ако клиента е запознат с това би се отчаял още преди да поръча.
  3. Повече от 10 години в проектирането и обзавеждането. Наша отговорност е да вземем точни размери, да обсъдим вашите желания, цветове, подови настилки, да се срещнем с вашия техник за да обсъдим всички подробности по вашата електро и ВИК инсталацията.
  4. Ние ще ви покажем реалистично изображение на бъдещата Ви кухня. Така ще сте запознати, и ще знаете какво да очаквате. Когато разгледате полученото 3Д изображение, придобивате ясна представа, и ако нещо не съвпада с нуждите и вижданията ВИ, то може да се направят нужните корекции.
  5. Освен че ще монтираме кухнята ви, ние ще вградим уредите ви, и ще ги вържем към електро инсталацията. Така още в рамките на деня, вие ще имате възможността да си ползвате кухнята-това спестява време, пари и мноого нерви на клиента.
  6. Цената която можем да предложим е по-ниска от  тази на нашите конкуренти, и тя се обяснява с това че нямаме скъп шоурум в центъра, който изисква огромни разходи за наем, персонал, реклама…. Например големите шоуруми имат производители , които имат големи разходи, когато една кухня тръгне към клиента тя излиза от даден производител, в нейната цена са калкулирани разходите – материали,заплати,реклама, печалба… после кухнята пристига при търговеца-тук отново се начисляват разходите за- наем на шоурум , заплати за персонал, реклама, и поне 40% печалба. Накрая на веригата е клиента, който трябва да поеме всички тези огромни разходи. За да намалим цената, ние съкратихме пътя, от едната страна сме ние като производители, а от другата страна е клиента.